Interesse in een woning? Vragen over plan De Boomgaerd?


Maak direct een account aan op de website. Of neem vrijblijvend contact op met een van de makelaars.

Account aanmaken Contact met makelaar

Landelijk wonen met alles dichtbij

Midden in het Groene Hart van Nederland ligt Boskoop. Vanwege de waterrijke omgeving wordt het ook wel ‘Klein Giethoorn’ genoemd. Dwars door het dorp stroomt de Gouwe. De monumentale hefbrug verbindt beide oevers met elkaar. Hier voer men vroeger met houten boten onder de vele ophaalbruggetjes door.

Tuinderstraditie als inspiratiebron voor duurzame woonwijk
Boskoop ontleent zijn bekendheid vooral aan de boom- en fruitteelt. De bekende appel goudreinet – De Schone van Boskoop – vond hier haar oorsprong. Het is deze rijke traditie van kwekers en tuinders die inspireerde tot het ontwerp van de natuurinclusieve wijk Koopse Glorie.

Koopse Glorie verrijst op de locatie van de voormalige tuinbouwschool in Boskoop. Tussen de Azalealaan en Goudse Rijweg komt een groene oase, waar wonen in het teken staat van rust en ruimte. Auto’s zijn hier te gast en vogelklanken voeren de boventoon. Kinderen kunnen in een parkachtige ambiance veilig buiten spelen. Samen met je buren geniet je van al het groen en van de gemeenschappelijke buurttuin.

Winkels, voorzieningen, sport en cultuur

In Koopse Glorie woon je vrij, maar niet afgelegen. Op fietsafstand bevinden zich winkels, basisscholen, sportaccommodaties, theater Flora Boskoop en het Boomkwekerijmuseum. Een kinderdagverblijf zit in de wijk.

Centraal wonen in Boskoop
Boskoop ligt zeer centraal ten opzichte van de grote steden. Via de N207 en N11 zit je snel op de A12, A20 en de A4. Daarmee liggen Rotterdam (30 min.), Den Haag (30min.), Utrecht (35 min.) en Amsterdam (45min.) binnen handbereik.

Blijf of de hoogte
Interesse in wonen in Koopse Glorie in Boskoop, dicht bij natuur, winkels, voorzieningen, station en uitvalswegen? Meld je dan vrijblijvend aan.

Openbaar vervoer

De trein pakken op het traject Alphen aan den Rijn – Gouda is de laatste jaren steeds gemakkelijker geworden.
Want naast station Boskoop kwam eind 2017 station Snijdelwijk. Met een mooi stationsplein, een fietsenstalling, extra parkeerplaatsen en een Kiss & Ride.
Het station heeft een overdekte wachtruimte en een groene uitstraling. De treinen zijn R-net trainen, die 4x per uur rijden.
Reizigers kunnen daarmee rekenen op betrouwbaar, frequent en comfortabel openbaar vervoer.

Centraal wonen in Boskoop
Boskoop is zeer centraal maar rustig geleden ten opzichte van de grote steden. Een goed bereikbare uitvalsbasis die middels de N207 en N11 verbonden is met zowel de A12, A20 als de A4. Zo sta je in 30 minuten in Den Haag, iets meer dan een half uur in Rotterdam, ligt Utrecht op 35 minuten rijden en binnen het uur geniet je van de hoofdstad Amsterdam.

Ook aan voorzieningen geen gebrek. Zo zijn er in de nabije omgeving:
• Basisschool
• Kinderdagverblijf in de straat
• Speelvoorzieningen
• Winkels / supermarkt

Duurzame woonomgeving
Koopse Glorie wordt een nieuwe wijk in Boskoop-Oost. Een wijk die is voorbereid op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied van Koopse Glorie worden duurzaam en gebouwd met aandacht voor groen, water en het klimaat. Bijvoorbeeld door middel van energiezuinige warmtepompen en zonnepanelen. Goed voor het milieu en voor een lage energierekening. Ook het openbaar gebied wordt ingericht gericht op de toekomst met bijvoorbeeld een robuust watersysteem en diversiteit in groen dat lokaal is ingekocht.

Koopse Glorie is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn en Van Egmond Architecten.

24c4be00-2db4-11ed-afe5-addd6e016983
ed4f3770-2db4-11ed-a759-0fb63c52064c
ed62f7e0-2db4-11ed-86dd-4735bc83d020