Interesse in een woning? Vragen over plan De Boomgaerd?


Maak direct een account aan op de website. Of neem vrijblijvend contact op met een van de makelaars.

Account aanmaken Contact met makelaar

Meer informatie over wonen in Koopse Glorie

Er komt veel op je af tijdens de aankoop van een nieuwe woning. Gelukkig staat het verkoopteam voor je klaar. Wil je meer weten over het beschikbare aanbod of controleren of je inschrijving goed is aangekomen? Neem dan direct contact op met één van de makelaars uit het verkoopteam. Via de pagina woningenselectie op de website kun je alle verkoopinformatie downloaden. Hier kun je ook gemakkelijk inschrijven om in aanmerking te komen voor de woningtoewijzing. Let op dat je bent ingelogd met je persoonlijke account.

Woningen selecteren

Wonen in Koopse Glorie, geworteld in het groen

Visie

Karakteristiek voor Boskoop is het zogenoemde slagenlandschap: de verkaveling van het land in smalle kavels met daartussen sloten. Het ontwerp van Koopse Glorie sluit aan bij deze structuur. De sloten en weilanden vormen de dragers voor het stedenbouwkundig ontwerp en architectuur.

Koopse Glorie ligt midden tussen boomkwekerijen. De wijk voegt zich harmonieus in het bestaande landschap van langgerekte slotenpatronen en houtakkers die als symbolische windbrekers fungeren. Waardevol groen wordt zo veel als mogelijk behouden of verder verrijkt met nieuwe bomen en struiken.

Een wijk voor mens én dier

Koopse Glorie wordt een wijk voor mens én dier. Op diverse plekken in de wijk komen in de gevels en daken nestkasten voor vogels en vleermuizen. Her en der blijven verzamelde bladeren liggen voor bijvoorbeeld egels, zodat zij een veilige en beschutte winterslaapplaats vinden. Voor zangvogels wordt Koopse Glorie een waar paradijs. Houtakkers bieden volop schuil- en broedplaatsen. Wees eerlijk: wat is er nu mooier dan ’s ochtends gewekt te worden door vogelgezang?

Extra energiezuinig wonen

Duurzaam en comfortabel

Alle woningen en het openbaar gebied van Koopse Glorie worden duurzaam en gebouwd met volop aandacht voor groen, water en klimaat. Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en voorbereid op een duurzame toekomst. De woningen worden gebouwd volgens de normen van BENG. Dat staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Goed voor het milieu en voor een lage energierekening. Uw woning wordt compleet geïsoleerd opgeleverd en voorzien van eigen bodemwarmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming op elke verdieping. Ook het openbaar gebied is straks toekomstklaar ingericht. Denk daarbij aan een klimaatbestendig watersysteem en veel diversiteit in groen, dat lokaal is ingekocht.

Perfect in elk detail

Uw complete woning

Een nieuwbouwwoning heeft aantrekkelijke voordelen. Bij Koopse Glorie wordt het je extra makkelijk gemaakt. Zo zorgen wij voor de villa's standaard voor een uitgebreide comfortabele keuken met luxe apparatuur en volledig afgewerkte badkamer met luxe sanitair van Villeroy & Boch en stijlvolle kranen van Hansgrohe, maar ben je vrij om deze geheel naar eigen wens aan te passen.

Een divers woonplan met sterke lokale wortels

Over de architect

Een divers woonplan met sterke lokale wortels. Zo omschrijft het bekende architectenbureau Van Egmond, architecten de nieuwe woonwijk Koopse Glorie. Het Boskoopse kwekerslandschap vormde het vertrekpunt en inspiratiebron voor een plan met wooneilanden, die de sfeer van het kwekersdorp Boskoop ademen. Prachtige woningen en villa's gelegen in het groen en aan het water, in een Boskoopse architectuurstijl. Het ontwerp van de woningen door Van Egmond, architecten is een ode aan de architectuur van de vroegere school in de uitgesproken Boskoopse 'fin-de-siècle-stijl'. Dit zie je straks terug door de rijke versiering van de gevels en variatie in de woningen.

Wij staan voor je klaar

Het verkoopteam

Zodra je bent ingeschreven voor een woning neemt de makelaar contact met je op om de beschikbare woning met je te bespreken. In het verkoopgesprek bij de verkopende makelaar bespreek je jouw ruwbouw wensen, de opties die je graag wilt en daarna teken je de koop- en aannemingsovereenkomst.

Een leuke tijd breekt aan. Wij helpen je op weg zodat jij je kunt focussen op de leuke dingen! Samen met de kopersbegeleider kun je je wensen en opties bespreken. Je kunt showrooms bezoeken van onder andere keuken en sanitairleveranciers en bekijkt de verschillende afbouw mogelijkheden. Heb je je keuzes gemaakt, dan verloopt het offertetraject via de showroom en aannemer. Je hoeft alleen maar te kiezen.

Financieel comfort

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Boskoop? Het is belangrijk om te weten wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? Maak deze keuze met financiële comfort. De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Plan vrijblijvend een afspraak in via rabobank.nl/nieuwbouw of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl voor een financiële check. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Koopse Glorie is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn en Van Egmond Architecten.

24c4be00-2db4-11ed-afe5-addd6e016983
ed4f3770-2db4-11ed-a759-0fb63c52064c
ed62f7e0-2db4-11ed-86dd-4735bc83d020