Wonen in de Boomgaerd

De verkoop van fase 1 is gestart!

Droom je van een royale woning voor jouw (startende) gezin?
De nieuwe wijk Koopse Glorie biedt voor elk wat wils: rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen.

De inschrijfperiode voor fase 1 is verstreken. De toewijzing vindt binnenkort plaats. Schrijf je in voor de reservelijst en als belangstellende voor fase 2.

Toekomstbestendig wonen in Boskoop

Koopse Glorie wordt een nieuwe wijk in Boskoop-Oost, die is voorbereid op de duurzame toekomst.
Alle woningen en het openbaar gebied van Koopse Glorie worden duurzaam en gebouwd met volop aandacht voor groen, water en klimaat.

Energiezuinig wonen in het groen
Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en gebouwd volgens de normen van BENG. Dat staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.
De energievoorziening gebeurt door middel van bodemwarmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen.
Goed voor het milieu en voor een lage energierekening. Ook het openbaar gebied is straks toekomstklaar ingericht.
Denk daarbij aan een klimaatbestendig watersysteem en veel diversiteit in groen, dat lokaal is ingekocht.

Wonen tussen houtakkers

De Boomgaerd

De Boomgaerd gaat als eerste fase in verkoop. In het verlengde van de Azalealaan komt een variatie aan halfvrijstaande en vrijstaande villa’s, alle met een ruime tuin aan het water en een eigen garage. Enkele villa’s beschikken over een eigen toegangsbrug.

Aan de zuidrand van de wijk, bereikbaar via de Goudse Rijweg, komen 23 rijwoningen. Gelegen aan de speel- en natuurtuin of in een gezellig hofje. Ook hier wisselen groen en water elkaar af. Overal is ruimte om te spelen en te ontspannen.
Parkeren in Koopse Glorie gebeurt zo veel mogelijk op eigen terrein, tussen bomen en op speciale parkeerhoven die omzoomd worden door groene hagen. Zo blijft het groene karakter van de buurt behouden en krijgen kinderen de ruimte om te spelen.

Verkoop fase 1 gestart
Op 9 mei is de verkoop van de woningen in fase 1 in De Boomgaerd gestart. Voor welke woning ga jij? Geef ons je voorkeur door!

Account

Natuur- en speeltuin

De Warande

De Warande wordt de speel- en natuurtuin van Koopse Glorie. De Warande is met een brug verbonden met De Boomgaerd. Het eiland is de ideale plek om te ontspannen en te spelen. Ook is het een broedplaats waar de natuur haar gang gaat. Bewoners van Koopse Glorie mogen meedenken over de inrichting van dit groene eiland.

Koopse Glorie is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn en Van Egmond Architecten.

24c4be00-2db4-11ed-afe5-addd6e016983
ed4f3770-2db4-11ed-a759-0fb63c52064c
ed62f7e0-2db4-11ed-86dd-4735bc83d020